HAPTOTHERAPIE

Als je niet lekker in je vel zit, of niet goed uit de verf komt, dan kan je dit enorm frustreren.
Dit kan ertoe leiden dat je te veel gaat piekeren en dat je jezelf daarbij afsluit voor je gevoel. Of het omgekeerde ontstaat. Je voelt te veel en wordt regelmatig overspoeld door emoties. Stress en innerlijke onrust zijn soms moeilijk te duiden, ze kunnen zich fysiek en psychisch uiten.

In de haptotherapie sla ik een brug tussen de lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Daarvoor maak ik gebruik van inzichtgevende gesprekstherapie in combinatie met lichamelijke behandelingen en eventueel oefeningen. In de therapie boots ik situaties na of ik laat je dingen ervaren waarbij jouw gevoelens opgeroepen of geraakt worden. Daarbij zet ik mijn kennis en ervaring in om je in dit proces te begeleiden. Ik geef ruimte, ben duidelijk aanwezig, steun en confronteer waar nodig.

HAPTOTHERAPIE WORDT VEEL INGEZET BIJ HULPVRAGEN OP HET GEBIED VAN:

Als haptotherapeut begeleid ik je om de onderstroom, de gevoelens die meelopen in alles wat je doet, te herkennen. Door meer begrip van jezelf, over hoe je reageert op anderen en op je omgeving, neemt de innerlijke onrust af. In de therapie zoek ik met je mee naar structurele veranderingen in je gedrag waardoor je een optimale balans vindt met een gezonde geest in een vitaal lichaam.

Wanneer je hulpvraag of klacht hier niet tussen staat, informeer gerust of ik iets voor je kan betekenen: contact opnemen.