Praktijk 2017-12-11T16:26:54+00:00

PRAKTIJK

Openingstijden

De praktijk is op alle werkdagen vanaf 7.30 uur open. De sluitingstijden per dag verschillend. In overleg is het ook mogelijk om op dinsdagavond een afspraak te maken, hiervoor geldt een avondtoeslag (na 17.45 uur).

Tarieven

Met betrekking tot het jaar 2018 gelden de volgende tarieven:

Haptotherapeutisch consult: € 87,-
Haptotherapie voor kind/jongere: € 82,- (t/m 18 jaar)
(Top)Sportbegeleiding: € 87,-
Relatietherapeutisch consult: € 52,- p.p.
Avondtoeslag (ná 17.45 uur): € 5,-

Voor informatie over de tarieven geldend voor Coachingen en Trainingen, graag contact opnemen met LTC via de website van LTC.

Betalingsvoorwaarden

Betaling dient aan het einde van ieder consult via pin te geschieden. Alleen bij vooraf gemaakte afspraken kan het ook binnen 14 dagen na factuurdatum worden overgemaakt, met vermelding van het factuurnummer en de behandeldatum of contant aan het eind van het consult.

Na 30 dagen ben ik gerechtigd u een betalingsherinnering te sturen waarvoor €5,- in rekening gebracht mag worden.

Klachtenregeling:

Indien u een klacht heeft, wendt u zich dan bij voorkeur tot mij. Uw klacht zal in een persoonlijk gesprek worden besproken en we zullen proberen tot een oplossing te komen. 
Indien uit dit gesprek niet de gewenste oplossing volgt, kunt u de klacht schriftelijk richten aan de klachtencommissie van de beroepsvereniging VVH. De klachtencommissie bemiddelt, stelt eventueel een onderzoek in en doet een aanbeveling.