TOPSPORT & TOPPRESTATIES

Ben jij ambitieus en constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en vooruitgang?
Als topsporter of een toppresteerder zal jij altijd het uiterste uit jezelf willen halen om je doelen te bereiken, altijd bereid om hard te werken en op zoek te gaan naar verbeterpunten om tot grotere prestaties te komen. Je bezit discipline en doorzettingsvermogen en houdt van competitie.
Ben je in topvorm dan bereik je op een natuurlijke, moeiteloze manier je doelen. En door het behalen van successen zie je weer nieuwe kansen en uitdagingen. Wanneer alles op z’n plek lijkt te vallen raak je in de flow.

Maar wat als “het” even niet gaat? De druk en verwachtingen nemen toe, de spanning stijgt. Je hebt waarschijnlijk de neiging om harder te gaan werken om vooruit te komen. Het gevaar van verstikking (choking) of overbelasting ligt op de loer.

Door middel van haptonomie help ik je “uit je hoofd” te komen en het denken af te remmen. Ik laat je voelen en ervaren wat je doet met (toenemende) druk, spanning en uitdagingen. Door het herkennen en verwerken van belemmerende emoties ontstaat er weer plezier in het sporten en presteren. Je zal je weer op een prettige manier uitgedaagd voelen. Het resultaat zal leiden tot: meer zelfvertrouwen, beter onder druk presteren, minder blessures en beter omgaan met (sportieve) tegenslag.
En de prettigste bijwerking van de haptotherapie is dat je er van ontspant.